Γνωρίστε καλύτερα το δίκτυο του rodonasart.gr και τις δυνατότητές του.


Το ροδώνας art αναπτύσσεται στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης της ning αναβαθμίζοντας συνεχώς τις δυνατότητες του, προσφέροντας σας έτσι ένα πιο δυναμικό περιβάλλον. Θα θέλαμε να σας τις υπενθυμίσουμε και να σας παρουσιάσουμε κάποιες από αυτές που ενδεχομένως σας φανούν χρήσιμες.


"Μου αρέσει"


Θα βρείτε σε πολλούς τομείς του δικτύου, επιλογές "Μου αρέσει", έτσι μπορείτε με ένα "κλικ" και μόνο να επιβραβεύσετε κάτι που σας άρεσε.


Εμπλουτισμένο κείμενο


Στα ιστολόγιά σας, στα πλαίσια κειμένου του προφίλ σας, στο φόρουμ και στους σχολιασμούς, σας παρέχεται η δυνατότητα να διαμορφώσετε και να εμπλουτίσετε τα κείμενά σας με εικόνες, αυτόματες παραπομπές υπερσυνδέσμων (links),κώδικα ενσωμάτωσης (embed code), χρωματισμούς γραμμάτων, αλλαγή μεγέθους γραμμάτων και πολλές ακόμα δυνατότητες. Δώστε λίγη προσοχή και θα παρατηρήσετε ότι έχετε αυξημένες δυνατότητες.


Κώδικας HTML


Μπορεί για κάποιους μερικές λέξεις να ακούγονται δύσκολες ή περίπλοκες.

Μην ανησυχείτε καθόλου. Πλέον η λειτουργία κώδικα HTML είναι ευρέως διαδεδομένη στο διαδίκτυο και αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για όλους.

Το ροδώνας art αναγνωρίζει πλήρως και σε όλο του το εύρος κώδικα HTML.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικολλήσετε τον κώδικα ενσωμάτωσης (embed code) σε οποιοδήποτε σημείο του δικτύου και η λειτουργία που επιθυμείτε θα αναγνωριστεί και θα ξεκινήσει αμέσως. Μπορείτε να προβάλλετε εύκολα και γρήγορα βίντεο, mp3 και όποια άλλη λειτουργία σας δίνει έναν τέτοιο κώδικα ενσωμάτωσης.


Φιλίες

Μπορείτε να αναπτύξετε τις διαδικτυακές σας φιλίες, να αλληλεπιδράσετε με τα

άτομα που θέλετε, να σχολιάσετε στα προφίλ τους, να ανταλλάξετε μηνύματα.

Προσκλήσεις

Μπορείτε να προσκαλέσετε φίλους σας να συμμετάσχουν στο δίκτυο ροδώνας art μέσω της επιλογής "Πρόσκληση" που θα βρείτε στο κεντρικό μενού.
Το ροδώνας art στην μηχανή αναζήτησης google
Το δίκτυο ροδώνας art βασιζόμενο στην πλατφόρμα της Ning αποκτά υψηλή διεισδυτικότητα στην μηχανή αναζήτησης "google" για λέξεις "κλειδιά" που βρίσκονται στο δίκτυο και ενδεχομένως σας αφορούν, προσωπικά, ως χρήστες.

Φόρουμ - Ιστολόγια

Ενημερωθείτε, συζητήστε, προτείνετε, συμμετέχετε σε οτιδήποτε σχετικό με τον χώρο ή τον κόσμο των λουλουδιών, τον κήπο, την βεράντα, το μπαλκόνι σας και ό,τι άλλο αντανακλούν οι δράσεις του ροδώνας art. Επισκευθείτε τις κατηγορίες του φόρουμ μας και ανακαλύψτε θέματα, χρήσιμες συμβουλές και λύσεις που μας αφορούν όλους.


Και εκτός όλων αυτών στο δίκτυο σας περιμένει η προσωπική σας σελίδα-ιστολόγιο. Διαμορφώστε την!


Υπάρχουν πολλά ακόμα που σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε!


Το ροδώνας art προτείνει στα μέλη και τους επισκέπτες του, τη χρήση του περιηγητή Mozilla Firefox για ταχύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία.
Όσοι δεν έχουν το πρόγραμμα μπορούν να το κατεβάσουν δωρεάν από εδώ

Προβολές: 73

Απάντηση σε αυτό

Πληροφορίες

Γενέθλια

Δεν υπάρχουν γενέθλια σήμερα

μετρητής επισκεψιμότητας

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Click for Ιωάννινα, Ελλάδα Forecast

  

© 2019   Created by ροδώνας.   Με την υποστήριξη του

Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης